Karriär

  Jobba hos oss

  Vi ser dig som anställd som vår största tillgång i vårt företag. Att ge den anställde möjlighet att utvecklas och lyckas inom sitt uppdrag värderar vi högt inom Stedings. Den spetskompetens som finns inom bolaget och vår idé om vägledande mentorskap medför att du som anställd får stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, samtidigt som vi träffsäkert levererar utefter kundens önskemål. Vår affärsidé inom Stedings är att operativt och strategiskt stötta våra kunder. Genom att förstärka våra kunders interna kompetens hjälper vi dem att korta ner projekttider och sänka sina kostnader. Egenskaper som vi värderar högt är din målmedvetenhet, flexibilitet och positiva inställning.
  Vår ambition är att återta begreppet konsult och med vår spetskompetens verka för att stärka konkurrenskraften hos våra svenska industrier och teknikföretag.

   

  Vi växer, bli en av oss!

  I vår ambition att långsiktigt stärka konkurrenskraften hos våra kunder så söker vi nu fler medarbetare. Vi anser att mångfald gynnar oss. Oavsett ålder, kön och bakgrund så besitter du en unik kompetens som gör vårt lagbygge starkare. Därför ser vi fram emot att träffa just dig!
  Vi söker dig som är driven och har en ständig strävan efter att utvecklas inom din profession.
  Som anställd hos oss är du företagets ansikte utåt så att vara lyhörd, serviceinriktad samt besitta förmågan att arbeta självständigt är hörnstenar för att uppfylla våra kunders behov.
  Du kan söka de arbeten som finns under lediga jobb och är aktuella idag eller skicka in en spontanansökan för framtida intressanta tjänster inom ditt yrkesområde.

   

  Vi erbjuder dig…

  För att du som anställd skall kunna nå din fulla potential och leverera smarta och innovativa lösningar till våra kunder så är trivsel på arbetet högsta fokus för oss som arbetsgivare.
  Vi arbetar engagerat med att utveckla och utmana våra anställda. Hos oss får du:
  individuell utvecklingsplan
  utmanande och omväxlande uppdrag
  ta del av vår aktiva kunskapsdelning
  Arbetet skall vara engagerande och roligt men att finna en balans mellan arbete och fritid är viktigt för långsiktigt välmående därför arbetar vi med flexibla arbetsvillkor.

   

  Som anställd hos oss har du förmåner så som:

  • Tjänstepension
  • Tillgång till sjukvårdsförsäkring via Skandia
  • Friskvårdsbidrag upp till 2.500 kr/år

   

   

  Ta gig som underkonsult

  Att arbeta som egenföretagare kan ha många fördelar, du är din egen chef och bestämmer hur din verksamhet skall drivas. En av de största svårigheterna är att du skall axla samtliga roller i företaget, samtidigt som du konsultar skall du bedriva marknadsföring och sälj för ditt nästkommande uppdrag.
  Med vårt breda nätverk och kunder över hela landet är vi säkra på att vi kommer kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa uppdrag. Välkommen att ansluta dig som partner till Steding!